8 Designeri care fac pălării, bentițe și alte accesorii capilare

În 2019 a apărut pasiunea mea pentru pălării și bentițe. Iar de cele care au și o plasuță discretă atașată mă îndrăgostesc instant. Îmi place mult cât de mult poate schimba o pălărie ținuta. Îi dă un șarm aparte. Cred că asta s-a putut observa ușor din ultimele articole.

De ceva timp urmăresc mai mulți designeri români care fac pălării, bentițe și alte accesorii capilare. Am pregătit un articol despre ei. Lucrez la el de ceva timp, aproape un an. Enjoy!

Madalina Vlad Palarii – Mădălina are niște creații de care mă îndrăgostesc instant. Fiecare piesă e lucrată manual, în ediție limitată. Îmi plac mult pălăriile, bentițele și alte accesorii pe care le face Mădălina. Iar pe lângă asta, îmi place mult și de ea ca persoană, deși nu am apucat să o cunosc pe cât de mult mi-aș fi dorit, atât ea, cât și eu fiind mereu multitasking.

În schimb colaborăm minunat la distanță. Majoritatea pălăriilor și bentițelor pe care le-ați văzut la mine sunt creațiile Mădălinei. Nu-i așa că-s minunate?

Fandacsia – Un brand care îmi place mult pentru designul și varietatea creațiilor. Sunt foarte pe gustul meu. Dacă vă uitați la poze, cred că e ușor să vă dați seama de ce.

Palaria Dardalat – Pălăriile Dardalat le știu de la diverse târguri de designeri români. Îmi plac, în special cele cu panglici, au o alură din alte vremuri.

Decorinahats – Foarte original designul pălăriilor, iar culorile vii și îndrăznețe. La fel, adesea i-am văzut pe la târgurile de designeri români.

Kristina Dragomir – Un brand de pălării de lux . Foarte faine, mi-au palcut mut, mai ales cea care are formă de inimă. Facebook aici.

Sweet Paprika– Accesorii create de Gabriela Atanasov, care are și un blog interesant și o colecție frumoasă de ținute. Îmi plac, în special noua colecție.

NITA SAO – Interesante pălăriile, la prima vedere par obișnuite, dar dacă te uiți mai atent, fiecare are ceva deosebit, ceva aparte.

Julie Anne millinery – Iar la final vă prezint un brand de pălării din Republica Moldova. Foarte frumoase pălăriile, am salvat pagina imediat ce am văzut primele creații. O să încerc pălăriile imediat ce mai trec pe acasă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s