12 Branduri care fac niște borsete faine rău

Se apropie vremea caldă, perioada în care te plimbi mult, te bucuri de un vin la o terasă frumoasă alături de prieteni, încep primele vacanțe fără geci, pulovere și fulare. Îți pregăteșți garderoba cu mai mult drag și spor, mai ales că devine din ce în ce mai ușoară și vaporoasă. Este perioada perfectă pentru a-ți înlocui geanta cu o borsetă. Sau, varianta mea preferată, geanta multifunctionata care poate fi transformată într-o borsetă, un rucsăcel sau o geantă de umăr.

În caz că nu ți-ai dat seama din articolele precedente, eu sunt îndrăgostită de borsete. Îmi place felul cum completează o ținută, dar și utilitatea lor. Îmi sunt foarte utile mai ales când ies cu copiii în oraș sau la plimbare. Am mereu la îndemână telefonul, portofelul și cheile. Pentru geantă nu am nicio mâna disponibilă, iar la rucsac e destul de greu să ajung în timp util. Îmi place să le port și când ies fără copii. Se văd frumos asortate cu multe ținute și sunt practice.

De ceva timp urmăresc brandurile care fac borsete și am făcut o lista cu preferatele mele. O împart cu voi cu mare drag!

Lemnia – Pentru nimeni nu mai e un secret cât de mult îmi place Geanta Play a brandului Lemnia. Este frumoasă și practică. Pe lângă faptul că achizionand o geantă, cumperi de fapt patru: o borsetă, un rucsac, o geantă de umăr și o geantă plic, e destul de încăpătoare. Cireașa de pe tort este că i se poate schimba clapeta. Iar culorile sunt atââââât de frumoase! Eu am trei clapete pentru geanta mea și nu cred că mă opresc la ele. Instagram aici.

 

Koja Concept – Un alt brand de care sunt îndrăgostită. Fiecare geantă Koja este unică și alta că ea nu vei găsi. De ce? Fiindcă fiecare bucată de piele este lucrată manual ca să se ajungă la o astfel de textură. Produsele se fac în serii mici și niciodată nu vei ști ce produse și culori va avea bradul pe viitor. Borsetele sunt minimaliste, utile, ușor de purtat si asortat. Instagram aici.

 

Luvers – Borsetele Luvers sunt tare deosebite și au un design original, ieșit din comun. Georgiana, creatoarea brandului lucrează fiecare piesă Luvers singură, manual, fiindcă altfel nu au cum să iasă astfel de minunății. Eu am o geantă Luvers de care sunt îndrăgostită și abia aștept să îmi iau și o borsetă pentru vremea frumoasă care vine. Instagram aici.

 

Maestoso – Un brand minimalist cu genți din piele superbe. Borsetele nu sunt o excepție. Și nu sunt doar borsete, se pot transforma într-o geantă mini care poate fi purtată inclusiv la ținute de seară. Am probat recent o borsetă la târgul V for Vintage și m-am îndrăgostit de ea. Instagram aici.

 

Bookletta – Un brand  cu niște genți deosebite, care te descriu din postura unei cititoare. Cartea pe care o citești poate zice multe despre tine. Mi-au plăcut gențile Bookletta și ideea promovată de brand. Am admirat gențile de când Bookletta a lansat prima sa colecție, însă pentru Colecția Constellation am o slăbiciune. Geanta Constellation e finuță, încăpătoare și foarte utilă, deoarece poate fi purtată atât ca borsetă, cât și ca geantă de mâna și geantă de umăr. Iar cea mai făină parte este că 10% din suma fiecărei genți vândute este redirecționată către o organizație care ajută copiii bolnavi de autism, ai căror părinți nu își permit să le plătească terapia. Instagram aici.

 

Lyria – Un alt brand foarte, foarte drăguț. România e plină de oameni talentați, dacă  nu v-ați dat seama incă. Lyria este singurului brand premium din România de accesorii din piele naturală pictate manual. Borsetele sunt încăpătoare și, bineînțeles, multifuncționale. Se pot purta ca genți de umăr, genți de mâna, genți de… pozele o să va povestească mai multe. Instagram aici.

 

Anca Irina Lefter – Un brand cu modele de genți foarte originale. Borsetele sunt micuțe, minimaliste și la nevoie pot fi transformate în genți de umăr finuțe. Instagram aici.

 

Simina Filat – Brandul este cunoscut prin modele genților foarte practice și neobișnuite. Borsetele micuțe la prima vedere, dar foarte încăpătoare. Culorile genților sunt vii și vesele, iar borseta poate fi transformată și într-o geantă de umăr. Instagram aici.

 

Dada – Dada este un brand pe care îl știu de când eram mică. Dada sunt acele genți minunate din restaurantul fain din Foișorul de Foc. Țin minte cum nu mă puteam bucura de masa delicioasă fiindcă non stop îmi fugeau ochii după genți. Modele sunt deosebite, in altă parte cu siguranță nu vei găși ceva asemănător. Gama de borsete este variată si foarte originală. Facebook aici.

 

Laura Olaru – Un brand cu o gama variată de borsete. Aici găsești borseta-agenda cu spațiu pentru pixuri pentru persoanele care au nevoie de o agenda la îndemână. Un brand foarte inventinv. Facebook aici.

 

OVsatchel – Un brand apărut recent cu niște modele originale și intersante. Borseta este la fel, multifuncțională. Se poate purta pe umăr, geantă de mâna sau în diagonală pe torso. Foarte drăguțe!

 

Climent Art – Un brand cu borsetuțe mai micuțe, cu detalii din lemn și piele, și un design simplu și frumos. Facebook aici.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s