Capa, soluția ideală pentru o vreme schimbătoare

DSC_4876

În sfârșit pot să mă bucur de perioada mea preferată a anului. În fiecare an am impresia că mă dezmorțesc și mă trezesc la viață împreună cu natura. Parcă poftă de viață crește, inspirația și ideile creative vin de la sine, dorința de a crea e alta. Iarna pentru mine e altfel…

DSC_4912

Nu voi uita niciodată o iarnă peste care a fost deosebit de greu să trec. Erau niște schimbări majore pe partea personală nu tocmai pozitive, se apropia sesiunea la masterul meu de finanțe pentru care nu prea învățasem deoarece munceam și nici nu îmi plăcea. Ca să fie treaba treabă a dat un viscol crunt cu muuulttăăă zăpadă. Aveam bilet să plec în Amsterdam pentru câteva zile ca să mă dezmeticesc puțin, însă și acolo am dat numai de peripeții. La întoarcere era să pierd avionul, iar când am ajuns în București am realizat că mi-au rătăcit bagajul. În fiecare zi ajungeam acasă, in casa goală și rece, îmi făceam un ceai și mă puneam să învăț. Totul mi se părea gri și lipsit de sens. Însă a venit primăvara, lucrurile au început să se schimbe ușor, dar sigur, de fapt dacă mă gândesc bine EU am început să le schimb ușor, dar sigur…

DSC_4827

Primăvară pentru mine e altfel. E despre un nou început, la fel cum e și acum dealtfel. De parcă împreună cu frigul rămân în urmă grijile și gândurile mai puțin pozitive. Poate că plimbările prin oraș in aer liber, pe care dealtfel le ador, mă ajută, sau ieșirile cu prietenii care devin mai dese, sau poate faptul că soarele devine mai darnic și mai iubitor, sau poate că toate aceste lucruri adunate, multiplicate cu energia blândă a primăverii îmi aduceau mai multe emoții pozitive?

Cu gândurile și emoțiile o rezolvăm, dar cum rămâne cu ținutele de primăvară? Mai ales că a devenit atâââââtttt de schimbătoare! Este întrebarea de care m-am lovit cel mai des în ultimul timp. Ziua e foarte cald, dimineața și seara încă frig. Ce ne facem? Va zic eu! Am găsit o soluție care cel puțin pentru mine funcționează foarte bine, Capa Muna!

DSC_4833 v

DSC_5063 v2

A devenit una din piesele preferate din garderoba mea. A fost dragoste la prima vedere. Muna nu a apucat să posteze pe pagina ei de Facebook o poză cu primul model care de fapt era un prototip, când eu deja știam că voi avea una. Cum am ajuns la The Room Showroom, unde Muna și peste douăzeci alți designeri talentați români își expun produsele, primul lucru pe care l-am făcut a fost să probez capa. Probabil ați văzut postările cu capa de pe pagina mea de Instagram și entuziasmul de pe chipul meu.

Știam că va deveni piesa mea de rezistență și așa a fost. Când merg îmbrăcată în ea pe stradă simt cum privirile sunt ațintite asupra ei. Am fost inclusiv complimentată  de către doamne și domnișoare, ceea ce în București nu se întâmplă tocmai des. Când o port mă simt într-un anume fel, simt cum eman o eleganță aparte.

DSC_5029 v2

Lăsând la o parte designul foarte fain și inedit, să vă povestesc puțin despre utilitatea ei. Capa este din lână, motiv pentru care e perfectă pentru o vreme schimbătoare cum e primăvară, în România cel puțin. Lână respinge apa, se curată singură și ajută organismul la reglarea temperaturii. Adică ține atât de cald cât și de răcoare. Nu glumesc! Am purtat capa atât pe vreme mai rece cu niște mănuși până la cot, cât și acum când afară e mai cald și mă simt la fel de confortabil în ea. Bineînțeles, nu e indicat să o porți când afară temperaturile sunt cu minus, dar de la zero grade în sus este soluția perfectă. Iar designul ei e constituit în așa fel încât se potrivește atât la ținute elegante, cât și la unele casual.

DSC_4894

Indiferent ce ținută vei purta, îți doresc să vezi primăvara așa cum o văd eu! O șansă pentru un nou început, o șansă pentru a lăsa în urmă dezamăgirile și gândurile mai puțin pozitive. Bineînțeles, acest lucru îl poți face oricând, in orice vreme a anului, însă dacă nu ai reușit să o faci iarna, fă-o acum! Primăvara pare a fi mai ușor…

DSC_5044 v2

Ținuta mea:

Capa laleleGeanta Lemnia Play Grey & Yellow, Palarie Bordo

Ținuta Doina:

Capa neagraGeanta Lemnia Play Grey & Red, Palarie Animal Print

Machiaj – Makeup On My Mind

Fotografie – Adi Molnar (MolnArt)

Editare Foto – Iuliana Olteanu

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s