Idei de bijuterii în calitate de mărțișoare ediția 2019

Cum ar fi dacă am continua sa purtam mărțișorul primit oricând, să avem primăvara mereu în sufletele noastre? Mi se pare o idee excelenta. Ador să primesc astfel de “mărțișoare”, așa că am pregătit o lista cu 12 mărțișoare speciale, care nu au cum să nu impresioneze.

Primavara este anotimpul meu preferat. Cel mai mult îmi place că totul, de la mic la mare, se trezește la viață. Ne desmorțim împreună cu natura, cu păsările care se întorc acasă, cu gheața care se topește. Mărțișorul este prima sărbătoare a primăverii, cea care ne vestește sosirea ei.

Imi place mult tradiția mărțișoarelor oferite cadou. Este un gest tandru, plin de empatie, cu o semnificație frumoasă. Cum ar fi dacă am continua sa purtam mărțișorul primit oricând, să avem primăvara mereu în sufletele noastre? Mi se pare o idee excelenta. Ador să primesc astfel de “mărțișoare”, așa că am pregătit o lista cu 14 idei de-a dreptul deosebite, care nu au cum să nu impresioneze.

Cleopatra Handmade – Doriți sa pregătiți ceva deosebit? O brățară cu un mesaj gravat pe ea? Cleopatra Handmade este alegerea perfectă. Facebook aici.

Minionette – Au pregătit cu ocazia Mărțișorului niște pandative distinse din aur alb sau galben, unele având un diamănțel alb sau negru.  Partea bună este că nu sunt deloc piperate la preț. Eu personal aș fi foarte încântată de un astfel de mărțișor. Facebook aici.

Bubble of Beauty – Unul din bradurile mele preferate. Designul bijuteriilor e original și distins. Pe lângă brățările cu șnur brandul a pregătit cu ocazia sărbătorilor broșe din argint în formă de orhidee cu cristale Swarovski, broșe cu trandafir din cativea și cristale Swarovski, seturi de bijuterii și cercei care nu au cum să nu fie remarcați.

Un mărțișor grațios, care va fi purtat pe tot parcursul anului și va fi mereu o amintire deosebită. Facebook aici.

Maria’s Ladybugs – Niște minunății de brățări cu modele faine și mesaje emoționante. Pe lângă brățări, gășiți niște modele de cercei de-a dreptul deosebite. Un cadou perfect de mărțișor.

REENA Fine Jewelry – O idee foarte originală de brățări si pandative cu zodiacul gravat pe ele. O amintire deosebită care rămâne mereu cu ține.

Istoriato – The Alchemy of dreams  – Stilul Istoriato, apărut în sec. 16 în Italia, aduce un element nou în decorațiile ceramice: povestea. Mi-au plăcut mult pandativele cu mesaj. Facebook aici.

Innette Design – Broșe superbe din lut polimeric. Brățări cu șnur finuțe și foarte drăguțe. Un cadou frumos și original cu ocazia unei sărbători atât de speciale. Facebook aici.

Smallprint București – ce mi-au placut charmurile pentru brățari și pandativele. Se pot imprima cu numele persoanei iubite sau amprentele acesteia. Niște bijuterii sentimentale, care poartă atingerea persoanei dragi, iar în timp devin mai prețioase, precum vinul. Facebook aici.

Elza – bijuterii rupte din ii – Niște bijuterii handmade foarte frumoase, deosebite, care complează frumos o ținută oricând, mai ales în martie. Pe lângă bratarici gășiți broșe foarte frumoase, cercei si seturi care vor fi o surpriză minunată cu ocazia sărbătorilor.

Ingriko – Foarte multe modele elegante, pe mine m-au cucerit cele cu îngerași și coronițe. Facebook aici.

Gravează Povestea Ta / Brățara ta Povestea ta – M-am pierdut în varietatea fabuloasă de modele pe care le au, insă mi-au captat atenția cele cu data și poza gravată pe ele. Trecerea timpului are o altă semnificație. Facebook aici.

Zestrea Teonei – O pasiune care a apărut împreună cu bucuria de a fi mamă. Bijuterii handmade, modelate, ambalate, turnate , prelucrate și lustruite în atelierul ZT. Niște minunății. Facebook aici.

Personally ME – Mi-au plăcut mult de tot mesajele de pe brățările, pandativele și breloacele meșterite în atelierul Personally ME. Foarte drăguță ideea cu cristalul Swarovski lângă pandativ.  Facebook aici.

Touched collection – Un proiect deosebit care are un scop nobil. Veniturile obţinute din vânzările bijuteriilor sunt direcţionate către Centru Maternal şi reprezintă o sursă de venit pentru mamele care au nevoie şi copii lor.

„Touched Collection” a dezvoltat până acuma două linii de bijuterii: gablonturi (materie primă din lemn, scoică, piatră naturală, sticlă) și în paralel a creat o linie de Lux (cristale swarovski lucrate pe lăntișoare placate cu aur și argint). Facebook aici

Handmade by Tascianu Andreea – Mesaje creative pline de emotii calde si frumoase. Pe lângă asta au niște brățări cu poză imprimată chiar speciale.

Sursa Foto – Pixabay

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s