14 Branduri de bijuterii cu un design aparte

Îmi place să-mi aleg și asortez ținuta cu mare atenție la fiecare detaliu. Țin minte pe vremea când mergeam la birou îmi pregăteam TOTUL a doua zi seara după ce îi culcam pe copii. Pe lângă rochie, pantofi îmi pregăteam toate accesoriile începând cu ciorapii și terminând cu clamele de par. De când mă știu bijuteriile mereu au avut un rol important în alcătuirea ținutei mele. Îi dau un șarm aparte dacă sunt alese corect.

Mereu am fost un căutarea unor branduri cu bijuterii “altfel”, care să iasă în evidență, dar frumos, discret, nu vulgar. Ți-am pregătit o listă cu 14 branduri de bijuterii românești cu un design care sigur o sa te impresioneze. Găsești de la bijuterii minimaliste din aur  până la bijuterii din lut polimeric care arată într-un mare fel. Abia aștept să văd care sunt preferatele tale!

Bubble of Beauty – Sunt acele modele de bijuterii care o dată văzute nu ai cum să le uiți, îți rămân în minte. Bijuteriile sunt făcute din argint, lucrate manual, iar modelele sunt destul de variate. Preferatele mele sunt cele cu flori din argint. Abia aștept să le asortez la o ținută! Facebook aici.

NYMPHAEA – Un alt brand cu un design inedit, frumos și plin de feminitate. M-am îndrăgostit de bijuteriile brandului de la prima vedere și abia aștept să le asortez la o rochie de vară. Facebook aici.

Minionette –  – Este un brand cu bijuterii minimaliste din aur cu un design foarte frumos. Preferatele mele sunt cele din colecția Florals și bijuteriile cu perle negre, o altă mare pasiune de-a mea. Facebook aici.

GI Jewellery by Isabela Groza – Un concept nou pe piața românească, unul foarte frumos. Dacă nici bijuteriile Isabelei nu captează atenția, atunci nu știu ce mai poate impresiona. Facebook aici.

Iulia Stascu Jewelry – Folosind o tehnică rară și greu de învățat, Iulia reușește să creeze niște bijuterii care par din altă epoca. Bijuteriile sunt create 100% manual și sunt accesorizate cu perle și pietre semiprețioase. Frivolitele sunt printre preferatele mele, le port mai mereu la ținutele mele cu un aer din altă epoca.

Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie – Este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux creata exclusiv din ingrediente naturale.Facebook aici.

De curând a apărut și o extensie în zona de bijuterie din metale și pietre prețioase. Bijuteriile sunt realizate manual cu multă dragoste și dăruire. Preferatele mele sunt inelul – parfum solid, pandantiv oval pentru parfum solid si pandantivul din argint masiv pentru parfum.

Alexandra Nacu Jewelry – Bijuteriile Alexandrei sunt foarte frumoase toate, preferatele mele fiind cele cu perle. Au un design fin și rafinat și sunt o completare specială la o ținută elegantă. Facebook aici.

Monom jewellery – Bijuterii cu un design minimalist, care denotă eleganță și rafinament. “We give you architectures to enhance the body. geometries to be enhanced by the mind”.Facebook aici.

 

Istoriato – The Alchemy of dreams– Porțelanul este o mare dragoste de-a mea. Îmi place mult cum arată bijuteriile create din acest material pretențios. Sunt cu totul altceva față de cele din aur și argint și arată într-un mare fel. Partea și mai bună este că poți să îți personalizezi bijuteria pe care ai s-o porți sau să îți inventezi propriul tău model. Facebook aici.

Innette Design – Bijuterii și accesorii din lut polimeric. Sinceră să fiu nici nu știam că se fac bijuterii dintr-un astfel de material. Iar cât de faine ies! Creațiile au un design de-a dreptul original și deosebit de fin. Facebook aici.

Magazinul de perle – Perlele au fost și vor fi mereu marea mea slăbiciune. Le ador! Bijuteriile brandului sunt făcute din perle naturale, iar designul lor e destul de variat. Aici găsești der la bijuterii cu un design clasic până la bijuterii cu unul de-a dreptul nonconformist. Pe mine m-au cucerit albinutele cu perle, oare de ce? Facebook aici.

Monica Iacovenco Jewelry – Deși nu a fost niciodată un mare fan al formelor geometrice, sunt designeri care reușesc să mă cucerească. Îmi plac mult ideile Monicăi și felul cum reușește să le materialezeze. Brosele și cerceii sunt de-a dreptul wow. Facebook aici.

JULS – Îmi plac mult cerceii brandului, care deși au o notă extravaganță, sunt fini și se potrivesc cu destul de multe stiluri vestimentare. Facebook aici.

Iuliana Asoltanei Jewelry – Bijuteriile Iulianei au ceva aparte. Sunt creative și transmit emoții frumoase. Iar felul cum Iuliana se joacă cu culorile pe mine m-a cucerit. Facebook aici.

Aici se încheie lista mea prețioasă. Care e brandul tău preferat? Mi-a scăpat vre-un brand românesc de bijuterii cu design aparte? Abia aștept să aflu în comentarii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s