Ținutele pe care am ales să le purtăm de sărbători

În urmă articolului 20 de branduri cu ținute asortate de Crăciun pentru toată familia am primit multe întrebări referitor la ținutele pe care le vom purta. Să știți că a fost o întrebare care m-a măcinat și pe mine. Ador sărbătorile de Crăciun și îmi place mult atmosfera. Să pregătesc casa pentru, să fac facem decorațiuni împreună, să decorăm, să miroase în casă a scorțișoară, portocale, ciocolată caldă și vin fiert (seara). Ținutele pentru Crăciun fac parte din toată această atmosferă.

Am început să le pregătesc din timp, poate prea din timp, dar îmi era frică să rămânem fără cum s-a întâmplat anul trecut. Mi-am dorit ceva frumos, elegant, dar în același timp practic și nu exagerat la preț. Am avut grijă ca hăinuțele pe care le aleg să se poată purta și după, nu doar în ziua serbării.

Sfârșitul anului 2017 a fost foarte haotic și bulversant pentru familia noastră. Eu m-am reîntors la job, copiii au început creșa și au dat de niște răceli foarte urâte. Sinceră să fiu nici nu îmi aduc bine aminte ce purtam anul trecut de sărbători. Nici nu îmi aduc aminte cum l-am sărbătorit. 2018 spre 2019 am hotărât să fie diferit!

  • Ajunul Crăciunului împreună cu Nukka – Anul acesta sperăm să avem niște musafiri foarte dragi și mult așteptați de sărbători, pe sora mea Doina și pe prietenul ei, care vor veni tocmai din Moscova. Iar asta înseamnă o seară elegantă în familie!!! Yey! Eu și Anisia vom purta un set mamă-fiică ultraviolet, culoarea anului 2018. Iar Doru și David cămăși + papion mov. Materialul ținutelor noastre este superb, setul deosebit, deloc surprinzător pentru creațiile Nukka. Abia aștept să vi le arăt!
  • Revelionul împreună cu H.bebe– H.bebe este un brand cu hăinuțe comode, practice, foarte ușor de purtat și la prețuri accesibile. Pentru că Revelionul o să îl petrecem acasă, în familie, am optat pentru ceva cât mai confortabil. Pozele au ieșit calde și frumoase, la fel cum e și creatoarea ținutelor. În curând o să vi le arăt pe blog!
  • Crăciunul pe ritm vechi împreună cu Mainy Hăinuțe unicat – De mică am sărbătorit Crăciunul pe 7 ianuarie, pe ritm vechi. În familie s-a pus mare accent pe tradiție, pe obiceiuri. Cadourile se dădeau de Anul Nou, iar de Crăciun sărbătoream nașterea Domnului respectând pe cât era posibil tradițiile. Tata ținea și ține în continuare postul, se ducea noaptea la slujba de la biserica, dimineață ne așezam cu toată familia la masă, iar seara primeam musafiri. Ce amintiri frumoase! Din acest motiv am optat pentru ținutele Mainy, elegante, discrete, făcute la comandă după cum îți dorește inima. O să vedeți voi!!

Sărbătorile sunt o parte foarte frumoasă din viața noastră și e important să ne bucurăm de ele. Până la urmă nu o ținută reușită aduce bucurie în casă, ci buna dispoziție, înțelegerea din interiorul familiei, capacitatea de a te bucura de lucrurile mărunte. Anul acesta am ales să ne asortăm de sărbători, fiindcă e fain, vor rămâne amintiri dragi, însă ca să fie sabatoarea reușită e important să faci mult mai mult de atât. Iar aici nu mă refer la un brad bogat sau la cadourile de sub el, ci la casa plină de căldură, la zâmbete și bună dispoziție. La familie, prietenii care ne vizitează și bucuria pe care o putem aduce aproapelui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s