10 branduri românești de ale căror paltoane te vei îndrăgosti

Chiar dacă am avut parte de o vreme minunată în ultimele două săptămâni, suntem din ce în ce mai conștienți că va veni o vreme la fel de frumoasă, dar mai puțin călduroasă. Iar când această vreme mai puțin călduroasă se va instala, ar fi bine să fim cât mai pregătiți pentru ea. Am pregătit o lista cu 10 designeri români, care pe lângă un design aparte, oferă o calitate deosebita!

Cloche – Este brandul care emană elegantă, finețe și multă feminitate. La fel sunt și paltoanele create de brand, fine și aristocrate. Iar felul cum vin în combinație cu rochiile din mătase e de-a dreptul cuceritor!

BOL Oana Lupas – Prima oară am avut ocazia să probez paltonele Oanei la târgul Materia. Era o combinație superbă dintre lână, piele și broderie. De atunci e unul din bradurile mele preferate. Calitate, un design special, multă muncă și pasiune este descrierea perfectă pentru toate creațiile bradului!

Larisa Dragna – Ținutele create de Larisa sunt atipice prin spiritul sau creativ, aspectul multifuncțional și ideile inovatoare. Paltoanele create de Larisa emană o personalitate puternică, croite pentru a-ți oferi o apariție deosebită!

Csilla Tulodgy – Am descoperit minunatul brand la târgul V for Vintage. Una din primele piese probate a fost un palton minunat. Designul era unul elegant si sofisticat, iar paltonul se așeza atât de frumos pe corp, de parcă era cusut pe mine.

Dana Dinu – Un brand cu modele atipice, originale și inventive. Bradul este într-o continuă dezvoltare, fiecare model care apare surprinde prin texturi și diversitate și are ca rezultat articole vestimentare cu un stil aparte! În caz că doriți să probati paltoanele, le găsiți expuse în centrul Bucureștiului la The Room Showroom.

Nukka – Like mother, like daughter…  Paltonașele și vestele din lână atât pentru mame, cât și pentru fiice au un design aparte. Nukka își găsește inspirația în tradiție și istorie, în origini, acest lucru făcând brandul unic și special.

Baden 11 – Un brand tânăr și foarte fain, care s-a dezvoltat și crescut rapid. Are niște modele de paltone elegante, clasice, din amestec de lână, foarte frumoase. Partea cea mai interesantă este că sunt la reducere!!!

Komoda – Un brand românesc foarte mișto. Folosește materialele de calitate, designul hainelor este simplu, elegant și frumos. Anul trecut mi-am luat un palton verde de la ei, care a fost foarte apreciat. Recunosc, abia așteptam să văd ce modele vor apărea în noua colecție.

Mimita – Dacă ești în căutarea unor  culori faine, o combinație între un stilul casual și cel elegant,  paltoanele create de Mimita sunt pentru ține.

Malabaila – Știți din articolele anterioare slăbiciunea mea pentru hainele pictate manual. Sunt unice, deosebite, iar picturile rezistă în timp și la spălare. Din acest motiv atunci când am descoperit minunatele paltonasele Malabaila, am zis că trebuie neapărat să va povestesc despre ele. Sunt pentru o adevărată operă de artă!

Later edit

Muna – Am aflat că Monica, creatoarea minunatului brand Muna, ne pregătește niște surprize foarte mișto pentru vremea rece. Eu m-am îndrăgostit de capa neagră, inedită și foarte, foarte făină, care din ce am aflat eu (confidențial) va apărea și pe alte câteva culori deosebite. Fiți pe fază!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s