Târgul Materia ediția #4. 10 produse care m-au impresionat.

MATERIA a fost primul meu târg de designeri la care am mers pe când abia descopeream lumea designului românesc. Îmi aduc foarte bine aminte cum am intrat timidă și pierdută. Nu știam le ce să mă aștept. Fițe? Aroganță? No way! Am rămas plăcut impresionată de oamenii creativi, talentați și foarte drăguți, cu produse unicat despre care nu auzisem până atunci. Tot acolo m-am “lovit” pentru prima oară de minunatul brand Lemnia și pentru prima oară am ținut în mâna o geantă superbă făcută din… lemn!

44832263_1573668929400686_214236009561325568_o

Ce reprezintă MATERIA și ce găsim acolo? MATERIA este un târg și o platformă creată pentru designerii și brandurile care au ca material principal de creație pielea. Târgul se ține o dată pe an, în fiecare toamnă. Dacă vrei o geantă mișto, un portofel fain sau o agendă din piele deosebită, aici trebuie să mergi!

Anul acesta a fost ediția #4 și am fost plăcut impresionată să văd că au apărut branduri noi “pe piață”, iar brandurile pe care le cunoșteam și admiram, au venit cu “noutăți” creative. Am mers însoțită de Anisia, această experineta fiind una nouă pentru ambele. Aveam emoții atât eu cât și ea. Ea pentru că nu mai experimentase așa ceva, eu pentru că nu știam cum va percepe această experiență nouă.

43738847_1573666816067564_3575771126749462528_o

Dar degeaba mi-am făcut griji. Doar primele zece minute Anisia a stat lipită de mine, după s-a dezghețat și a început să se simtă în largul ei. S-a plimbat curioasă printre standuri, a analizat tot ce e în jur, a mâncat o gofra bio cu mascarpone de la Van Fruct, în timp ce eu mă bucurăm de un cappuccino extraodinar tot de la ei.

Îmi place Materia fiindcă e unul dintre cele mai originale și bine organizate târguri. Designerii care se expun acolo au produse de înalta calitate, lucrate foarte bine, criteriile de selecție fiind destul de drastice. Am văzut multe produse foarte faine, însă 10 din ele mi s-au întipărit definitiv.

Duccessa Royal Olive – Gențile sunt lucrate manual, detaliu cu detaliu. Pe lângă Royal Olive, noutățile aduse au fost geanta crem cu detaliu din piele de șarpe și geanta bordo cu flori din piele lucrate manual.

BOL ( Oana Lupas ) – Anul acesta Oana a venit cu niște fuste din piele (cred că era ecologică) geniale! Combinația dintre piele, material și broderie m-a cucerit!

Koja – Koja a venit cu niște modele de rucsacuri noi foarte faine. Produsele sunt lucrate manual, dintr-o piele unicat.

Lemnia – Răzvan ne-a adus un produs nou și foarte inventiv. Geanta Play, care se poate transformă fie într-un rucsac, fie într-o geantă de umăr, fie într-o borsetă.

Lexa – Eram de mult timp curioasă să văd gențile, să le țin in mâna. Sunt ceva cu totul aparte!

Luvers – Georgiana ne-a prezentat noul ei model de geantă, Lady Luve, dedicat mediului office. Mi-a plăcut mult noua geantă Luvers, mi se pare un model potrivit atât pentru o ținută office cât și o una mai casual-elegant.

Luwa – Luoana a venit cu niște modele superbe de haine din piele. Pielea folosită e una extraordinar de fină și plăcută la atingere.

Abraham – Un brand descoperit recent, cu niște modele de haine din piele colorată foarte inventive și ieșite din comun. Mi-au plăcut mult, în special paltoanele.

Lyria – Din toate minunățiile expuse de brand m-a cucerit minunată borsetă pictată manua. E genială!

Carmenittta – Brandul de care s-a îndrăgostit în primul rând Anisia. A stat cel mai mult la standul Carmenitta să admire și să se joace cu gentuțele. Abia aștept să îi iau un rucsăcel!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s