Pulse, trei idei de ținute office

Cea mai frumoasă dintre luni!

Regina parguirii verii,

Cea mai minunată vreme a anului,

Cu straie ce ne-amestec prin însorită strălucire,

Altfel apare dulcea luna august”

Combre Miller

DSC_6801

În decembrie 2017 m-am întors la birou după aproape doi ani de concediu de maternitate. A fost o etapă foarte greu de depășit din multe puncte de vedere. Începând cu faptul că m-am desprins de Anisia și David cu care am stat aproape nedespărțită în primii doi ani de viață și terminând cu adaptarea la noul stil de viață. E foarte mult de povestit aici și în curând voi începe o nouă rubrica pe blog dedicată acestui capitol al vieții mele. Acest articol va fi despre ce îmi place să port la birou și ținutele care mă fac să mă simt acolo în largul meu acolo.

DSC_6982

DSC_7016

Mă exprim foarte mult prin stil. Adesea, când sunt neliniștită sau supărată, mă aranjez mai bine că oricând (acum dau afară din casă). E ca o mască, o fortăreață care mă apară de mediul înconjurător. Așa le captez atenția celor din jur asupra rochiei, felului cum e aranjat părul, combinației de stiluri, de culori, iar eu, cat si neliniștea mea, adesea rămân neobservate. Cam aceasta a fost arma mea principală în primele luni de birou.

Seara, după ce culcam copiii, stăteam câte o ora în fâța oglinzii să aleg cu ce să mă îmbrac a doua zi. De ce mi se întâmplă asta? Fiindcă….E mult de povestit aici și tind să cred că majoritatea mamelor proaspăt întoarse la birou trec prin asta. După doi ani de bebelușeală, discuții despre caca și piureuri, lectură doar despre educația și creșterea copiilor, e foarte greu să te “reprogramezi”, să te adaptezi. E mult de zis aici, o să mai povestim despre asta în următoarele articole, abia am deschis subiectul, să ne întoarcem la ținută.

DSC_6977

DSC_6992

Îmi doream o ținută în care să mă simt confortabilă, stilată și elegantă, o ținută care să aibă ceva deosebit, să fie diferită de o ținută clasică de birou. Este perfect dacă ținuta pe care o porți la birou să fie potrivită și pentru ieșirea din oraș. De ce ai mai pierde timpul să treci pe acasă și să te schimbi? Nu e mai ușor să porți o rochie elegantă cu un sacou office, ușor, pe care să îl lași după la birou? Pe timpul zilei vei atrage privirile prin seriozitate și eleganță, iar în oraș te vei simți atrăgătoare și stilată.
Ce frumos este, după o zi de muncă, să te relaxezi la o terasă cu un pahar de rose cu gheață sau un Aperol. Timp de opt ore ți-ai pus creierul la încercare și în sfârșit îi oferi puțină relaxare la o discuție filosofică fie cu un coleg, fie cu un prieten drag, fie iubitul. De când am devenit mamă, ieșirile în oraș s-au rărit considerabil, din cauza asta îmi face deosebită plăcere să arăt bine atunci când reușesc să ”evadez”.

DSC_6962

Unde găsim o ținută potrivită atât pentru birou cât și pentru o ieșire elegantă în oraș? Se pare că Pulse Studio s-a gândit deja la asta și pentru colecția de vara FINESSE INFLUENCE a creat o serie de ținute deosebite potrivite atât pentru birou, cât și pentru o ieșire în oraș. Rochiile reprezintă definiția eleganței și simplității aristocrate. Uitându-mă la ele m-a dus gândul la Coco Chanel și nu mi-a fost deloc greu să le asociez cu câte un citat al doamnei pe care am admirat-o și o admir de când mă țin minte. Le-am păstrat în engelza, după cum le știam.

ROCHIE MINI DIN BUMBAC CU DUNGI LILA SOFIE CU GULER ALB ȘI CORDON“Simplicity is the keynote of all true elegance”

A fost dragoste la prima vedere. Făcută dintr-un bumbac fin și plăcut, este potrivită pentru o zi de vară la birou, cât și pentru o seară de vara alături de prieteni.

DSC_6969

DSC_6972

ROCHIE DIN STOFĂ CAROURI MICHELLE CU GULER DIN BUMBAC – “Adornment, what a science! Beauty, what a weapon! Modesty, what elegance!”.

O combinație interesantă de stiluri. Ce fain se vede asortată cu o pereche de sandale bordo și o geantă frumoasă.

DSC_6884e

DSC_6873e

ROCHIE MINI ALBĂ ALESSANDRA CU VOLANE ȘI DANTELĂ“Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman”

Am lăsat-o ultima pentru că e preferată mea. E potrivită pentru birou asortată cu un sacou roșu sau crem, pentru o seară într-un wine bar elegant sau pentru o ocazie specială completata cu o pereche de pantofi de ocazie.

DSC_6963

DSC_6928e

Voi încheia acest articol cu citatul care adesea mă însoțește în viață “Elegance is not the prerogative of those who have just escaped from adolescence, but of those who have already taken possession of their future”. Fie că sunteți la birou inconjurate de colegi, fie în oraș cu prietenii, fie acasă alături de familie, e foarte important să va simțiți voi înșivă, să va bucurați de ceea ce vi se întâmplă în fiecare clipă, iar dacă nu este așa, poate e cazul să faceți o schimbare, și aici mă refer nu doar la stil.

DSC_6948

DSC_6821

Ținută – Pulse Studio

Genți – Duccessa

Bijuterii – Bijuterii Frivolite by Iulia Stascu

Make-up – Alexandra Frigescu

Hairstyle – Ana-Maria Tiliban

Fotografie – Iuliana Olteanu

Locație- TUCANO Coffee Dorobanți

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s