Sokezama, simbioza dintre eleganță și voluptate

DSC_7035

DSC_2710 2

Eu sunt Andreea Blaj-Spantoveanu și creez cu pasiune și meticulozitate fiecare obiect vestimentar semnat Sokezama. Mă intrigă puterea pe care o are moda și cum reușește să facă ce vrea ea. Sokezama propune prin colecțiile sale să atingă și să definească simbioza dintre elegantă și voluptate.

DSC_2709

Vara este un anotimp cu personalitate, un amestec între frumos și complex.  Anul acesta am așteptat-o mai mult ca oricând. Toamna a durat o veșnicie, iarna vreo două săptămâni și apoi am trecut direct la vara. Îmi era atât de dor să simt razele soarelui arzând, să văd natura înverzind și înflorind încontinuu, să fac trecerea la ținutele de vara, încât îmi pierdeam răbdarea încet, dar sigur.

DSC_2724

Îmi plac zilele de vară și ador serile care-ți aduc mângâierea racorii. Să admir orașul seara, să mă plimb prin centru , să mă opresc la un cocktail într-un local drăguț din centrul vechi, să beau un latte într-unul din coffee-shopurile faine ale orașului, să stau la un roze într-un wine bar elegant. Vara simt că trăiesc mai intens.

DSC_2814

DSCF0843

Iar pentru ca să trăiesc intens și frumos, am nevoie de o ținută corespunzătoare. Felul în care ținuta pe care o port mă face să mă simt, adesea îmi definește seara. Îmi plac ținutele ușoare, distinse, făcute din materiale fine și plăcute la atingere. Prefer ținutele discrete, fine și elegante, cele care scot persoana în evidență, care te fac să nu îți poți lua ochii de la ea, fără ca să știi de ce.

DSC_2776

DSC_2741

Fine, elegante, unice și din materiale de înaltă calitate… Aceasta este definiția perfectă pentru piesele vestimentare create de Sokezama. Colecția “Spring/Summer2018 Sokezama – Jungle is concrete” m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea iremediabil. Nu voi uita niciodată momentul când a trebuit să alegem ținutele pentru ședința foto. Modelele sunt atât de frumoase și delicate, iar materialele fine și fluide, încât m-am pierdut în ele. Rochiile din mătase de înaltă calitate, pantaloni largi cu un design deosebit, speciali pentru serile călduroase de vară, topuri dintr-un bumbac fin și plăcut și alte piese care m-au fermecat instant.

DSC_2797

Noroc că la un moment dat m-a sunat soțul, cu care m-am înțeles să ne vedem, altfel nu știu dacă reușeam să mă desprind de frumoasele ținute. Și nu e de mirare. Sokezama s-a născut din nevoia Andreei continuuă de fluiditate și de sauvage. Mătasea e un viciu, materialele naturale, printurile tropicale, tăieturile ample și geometrice, wasabi, emoții, texturi, forme care fac ca jungla Sokezama să fie completă. Stocul este limitat, piesele vestimentare fiind produse în serie mică sau produse unicat. Eu m-am oprit la frumoasa rochia din mătase naturală, iar Doina a optat pentru setul construit din două piese. Topul superb și patalonii largi, eleganți, din mătase naturală, cădeau atât de bine și ii dădeau un aer chic.

DSC_2750

DSC_2753

De când au apărut copiii, ieșitul în oraș pentru mine și soțul meu a devenit un răsfăț, pe care ni-l permitem mult mai rar decât înainte. Încă un motiv în plus pentru care îmi place să îl recuceresc atunci când ieșim să ne bucurăm de o seară în doi. Am un feeling că rochia neagră Sokezama, din mătase naturală, îmi va fi de mare ajutor aici.

DSC_7049

DSC_7039

Tinuta Doina:

 Topul – Sokezama , Patalonii largi – Sokezama , Plic Duccessa

Tinuta Albina:

Rochia din mătase naturală – Sokezama ;  Geanta Rosie –  Duccessa Royal

Foto – Iuliana Olteanu, Make-up & Hairstyle – Florentina Petre, Locatie – Upstairs Rooftop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s