Trending vara asta? Două idei de ținute 100% românești!

DSC_1048

De multe ori îmi dau seama că în viață nimic nu este întâmplător. Totul are un sens, o explicație. O întâmplare absolut neînsemnată din trecut va avea o influență mare în viitor, un eșec mic poate aduce o victorie mare. Diferența o facem noi, care vrem să trecem prin viață observând asta sau nu, dându-ne seama de semnele pe care ni le da viață și schimbând ceva sau… nu. Și mai e un lucru pe care am reușit să îl învăț de-a lungul timpului: dacă avem un scop, trebuie să mergem înainte, indiferent de obstacolele care ne sar în cale.

DSC_1092

Aristocratic Latte a împlinit un an, articolul cu toate gândurile mele despre acest an va sosi în curând, e aproape gata, tot mai găsesc ceva să adaug. Prima ședință foto a fost făcută în ținute la comandă la un croitor iubit mult de mine. Prima ședință foto pentru un designer român a fost când blogul avea jumătate de an. Nu voi uită cât de mult m-a impresionat calitatea materialelor folosite pentru ținutele pozate.

DSC_1273

DSC_1402

Primul “târg” de designeri români la care m-am dus, m-a impresionat într-un mod foarte frumos. Am văzut ținute deosebite, din materiale frumoase la prețuri accesibile. Am întâlnit oameni creativi, faini, care își adoră meseria, o fac cu drag și multă pasiune. Găsisem modele de rochii pe care le căutam de mult timp și nu le găseam în magazine. Iar prețurile, majoritatea nu depășeau prețurile brandurilor de unde obișnuiam să îmi cumpăr haine.
Ultima ședință foto din primul an al blogului a fost cu o zi înainte ca Aristocratic Latte să facă un an. Nu am planificat asta, stabilisem ziua cu mult timp înainte, în funcție de cum putea ajunge Doina în țară. În continuare cred că în viață nimic nu este întâmplător. Ultima ședință din primul an al blogului și prima ședință în două ținute 100% românești de sus până jos. Cu excepția lenjeriei, dar cu siguranță și pentru ea vom găși creatori români faini în curând. Sugestii?

DSC_1410

DSC_1422

Rochia, sarafanul, pantofii, gențile, bijuteriile din porțelan, produse de o calitate extraordinară, un design deosebit la prețuri accesibile. România e plină de surprize frumoase. Iar ca să vă conving definitiv, o să va povestesc puțin despre piesele care au ajutat la crearea fiecărei ținute.
Sarafanul alb + Rochia cu dungiMuna este un brand românesc “îndrăgostit” de culori, printuri exotice și țesături naturale. Fiecare piesă vestimentară are o poveste, rochiile au un design de-a dreptul deosebit, sarafanele de vara sunt din bumbac natural, pantalonii și jachetele se potrivesc atât pentru ținute casual, cât și elegante, iar printurile florale și culorile vii te cuceresc iremediabil. Eu sunt îndrăgostită de rochia mea în dungi pe care o pot purta ziua la o cafea sau o întâlnire, cât și seară la un pahar de rose sau un cocktail gustos.

DSC_1153

DSC_1105-2

DSC_1209-2

Gențile Duccessa – un brand cu niște genți elegante, superbe, unice, lucrate manual cap coadă cu multă răbdare și pasiune. Îți dorești un accesoriu deosebit, unic, care să se potrivească atât la o ținută de ocazie, cât și una elegantă, de zi? În cazul acesta geanta Duccessa Royal Black și geanta Duccessa Chic Bordo sunt alegerea perfectă!

DSC_1049

DSC_1065

DSC_1134-2

Setul cu fluturi 1 si Setul 2Istoriato – The Alchemy of dreams are niște seturi din porţelan, pictate manual, cu inserţii de aur şi platină cum nu găsești în altă parte. Accesoriile bijuteriilor sunt din argint, suflate cu aur, iar felul în care modelele completează o ținută este dicret și chic.

DSC_1233

DSC_1320
Pantofii Unique Shoes – Îți poți crea singură încălțămintea la care visezi! I-am comandat la online, am desenat piciorul și am luat măsurile. Ne-am ales cu câte o pereche de pantofi cu un design extraordinar, dintr-o piele fină, plăcută, de o calitate înalta.

DSC_1289

Unde putem găși fiecare piesă? Toate, cu excepția pantofilor, care se vând online, se pot proba/ vedea la The Room Showroom, un spațiu extraordinar din inima Bucureștiului, plin de creații faine ale designerilor români din toată țara. Prețurile nu sunt piperate, iar rochiile, gențile, bijuteriile, pantofii și atmosfera de acolo or să te facă să te întorci și reintorci în acest loc frumos și creativ cel puțin o dată. Mie mi-e imposibil să plec de acolo fără să îmi iau ceva.

DSC_1436

Ori că vrei să te bucuri de un Capuccino Dolofan la Camera din față, sau un Burger Vegan la m60, ori o prăjitură gustoasă la Chocolat, trebuie neapărat să intri pe la The Room Showroom, la adresa Episcopiei 6 etaj 1, interfon 01 deasupra la Chocolat, lângă Ateneul Român, e la doi pași de fiecare locație enumerată mai sus. În fiecare săptămâna apare ceva nou pe acolo, spațiul e într-o dezvoltare frumoasă continuă, iar programul e perfect, locația fiind deschisă in intervalul orar 12-20. Iar partea cea mai frumoasă este că ai șansă să cunoști personal designerul ținutei pe care o vei achiziționa.

DSC_1383

DSC_1292

Tinute – Muna, Genti – Duccessa , Bijuterii – Istoriatto, Pantofi – Unique Shoes

Makeup – Naira Studio, Hairstyle – BUNME

Fotofgrafie – Bohemian Photo – by Iuliana Olteanu

Locatie – Astrodom

2 thoughts on “Trending vara asta? Două idei de ținute 100% românești!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s