Bloom Studio, 3 ținute pentru o vară cu aer franțuzesc

DSC_8384

Vara. Multe zile însorite care ne copleșesc cu niște temperaturi înalte și greu de suportat, într-un oraș care pare că se sufocă. Scăparea noastră de multe ori e într-unul din locurile unde ne bucurăm de răcoare. Mall-ul e unul dintre ele. Ne bucurăm de răcoare și avem ce admira în numeroasele magazine care se întrec în a-și etala noile colecții de vară. E mereu interesant de văzut ce se poartă vara asta, cam ce brand te reprezintă și ce anume ți se potrivește mai bine. Nu-i așa că te simți puțin pierdută și debusolată? Îți dorești ceva deosebit, de o calitate bună și, bineînțeles, la un preț rezonabil, dar nu știi încotro să o iei?

DSC_8317

Te înțeleg mai bine decât crezi. Îmi place shopping-ul și mi-e foarte greu să ies dintr-un mall cu mânile goale, chiar și atunci când am un buget limitat. În același timp, shopping-ul într-un mall nu e mereu pe aceeași lungime de undă cu dorința mea de a găși o ținută faină, de înaltă calitate, cu un design simplu și deosebit totodată.

Îmi place să “investesc” în rochii. Am un dulap plin de rochii, dintre care unele cumpărate acum 10 ani. Am două rochii de la mama pe care le purta când era de vârstă mea. Toate arată foarte bine și le pot purta, indiferent de ce tendințe apar în modă la momentul respectiv. Acesta este unul din motivele pentru care atunci când cumpăr o rochie, atrag o deosebită atenție la material, cusătură, design. Mai bine “pierd” mai mult pe moment, ca să câștig pe termen lung.

DSC_8249

DSC_8140

Din cauza asta m-am îndrăgostit de “lumea” designerilor români. Înainte cuvântul designer mă ducea cu gândul la ceva fancy, scump și accesibil doar unei categorii foarte restrânse de persoane. Am rămas plăcut surprinsă să descopăr că nu e așa. Bineînțeles, există diverse categorii și îți alegi designerul în funcție de preferințe și posibilități, dar partea furmoasa este că ai de unde să alegi.

DSC_8480

DSC_8410

Bloom Studio m-a cucerit prin finețea și originalitatea rochiilor pe care le face. Au un design deosebit, elegant și distins. Sunt acele modele de rochii care scot persoana în evidență, și nu invers. Din momentul în care am probat rochiile, gândurile mele au zburat imediat la moda parisiană de pe vremuri, elegantă, aristocrată și.. discretă. Am ales trei ținute, pe care mintea mea imediat le-a asociat cu câte o aleasă a inimii mele din lumea Franței de mai demult.

  • Brigitte Bardot style – Acesta a fost primul gând care mi-a venit în minte când am probat rochia bleu Studio Bloom. Stilul Bardot a fost și va fi o inspirație continuă pentru mine. Modelul de rochie, “corset” în talie și o fustă puțin bufantă, peste linia genunchilor, atât de iubit de frumoasa actriță franceză, este cel care mă reprezintă cel mai mult dintre toate. Purtând-o, mă simt feminină, grațioasă și… discretă. De parcă m-am născut într-o astfel de rochie.

DSC_8154

DSC_8294

  • Chanel style – Am admirat-o mereu pentru puterea și verticalitatea pe care a avut-o de-a lungul vieții. Pentru “simplitatea” pe care a adus-o societății din acea perioadă, simplitate la care țin atât de mult . Pentru mine Chanel înseamnă ceva de-a dreptul deosebit, dar nici într-un caz țipător. O ținută perfect potrivită atât pentru birou, cât și pentru o ieșire în oraș.

DSC_8335

DSC_8395

  • Catherine Deneuve style – Unde fuge primul gând atunci când te uiți la această rochie? Pe soțul meu l-a dus cu gândul la o plimbare pe plajă seara, de mâna, vorbind și visând cu ochii deschiși (ce vremuri). Doina s-a gândit la o ieșire în oraș, într-un bar drăguț cu un cocktail în mâna (ce vremuri 🙂 ). Iar eu? Eu m-am gândit la o plimbare lungăăăă pe inserate prin București, urmată de o cafea, o masă gustoasă, un pahar de rose și ore de vorbit, povestit, discutat…

DSC_8122

DSC_8126

Chiar dacă sunt îndrăgostită de personajele enumerate mai sus și stilul lor vestimentar m-a inspirat de nenumărate ori, țin mult să îmi creez și păstrez propriul stil. Fiecare persoană e unică, iar stilul reprezintă adesea o exteriorizare a propriilor gânduri și trăiri. In sinea lui, e o formă de artă, și incă una deosebită, deoarece povestești despre tine cu ajutorul ei.

Și până la urmă tu ce rochie ai ales? Care e preferata ta?

DSC_8321

DSC_8372

Tinute – Bloom Studio, Facebook aici

Bijuterii lucrate manual – Bijuterii Frivolite by Iulia Stascu

Geanta – Luvers

Machiaj – Makeup On My Mind by Gabriela Vasilescu

Foto – Bohemian Photo – by Iuliana Olteanu

Locație-The Bazaar

One thought on “Bloom Studio, 3 ținute pentru o vară cu aer franțuzesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s