Monella – fustițe asortate mamă-fiică și… fiu

DSC_6626

Ținutele asortate mamă-fiică pot fi complexe și creează întotdeauna o imagine de ansamblu foarte plăcută ochiului. Până acum v-am tot vorbit despre rochițe, rochițe și iar rochițe. Nu că nu mi-ar plăcea. Aș putea să port rochițe oricând, oriunde și oricum. Și când te gândești că de fapt, nu rochiile sunt marea mea dragoste, ci feminitatea, grația și finețea pe care o transmit. “Povestea” mea pentru voi, se desfășoară mereu învăluită prin stilul vestimentar pe care-l folosesc într-un moment sau altul.
Ținutele asortate mamă-fiică, au fost și vor fi mereu o mare dragoste de-a mea. Iar fustitele își au un loc aparte în inima si sufletul meu. Preferatele sunt cele cu talie înalta, a căror lungime depășește linia genunchilor. Revizuind articolele precedente, o să vedeți că încă dinainte să devin mama eram deja îndrăgostită de acest gen de fuste. Le purtam cu o bluză frumoasă și tocuri, inclusiv la birou. Și pentru a-i da ținutei un aer din alte vremuri, coafura potrivită era cu cosițe.
DSC_6725


Prima dată când am reușit să ne asortăm la fustițe era încă de pe când Anisia nu împlinise un an. N-a fost ușor să găsesc fustița. Eram în mall și sincer, mă așteptam să găsesc destul de repede ceva care să-mi placă, dar n-a fost așa. Am găsit fustițe de toate felurile, numai pe cea care să se potrivească cu a mea, nu. Și nu căutam ceva ieșit din comun, căutam una neagră, puțin “pufoasă”. Într-un final am găsit, dar nu in prima zi de căutare.
Găsirea atelierului Monella și a minunatelor seturi mamă-fiică realizate acolo, a reprezentat o adevărată comoară pentru mine. M-am pierdut, și de fiecare data m-am regăsit în minunatele, finuțe, elegante și foarte creative modele. Am ales pentru mine și Anisia un model foarte interesant: fustițele cu curelușă detașabilă. Mi-a plăcut mult faptul că fusta poate fi atât de ocazie (având curelușă), cât și pentru o ieșire mai “normală” (fără curelușă) în oraș.
DSC_6627
Hai, că până acum v-am vorbit destul de mult despre fustițe, Anisia și eu.
Urmărind jocul asortarii, îl regăsim și pe David, ieșit victorios ca deținător al unui tricou foarte drăguț: un imprimeu cu un pisoi războinic. Pentru mine și Anisia, am ales ceva mai finuț: două pisicuțe elegante și jucăușe. Frumoase tricouri. Pe lângă fustițe, Monella face și aceste tricouri pesonalizate. Așa că o vizită la ei, se poate termina având o ținută completă.
DSC_6728

DSC_6707
Copiii și joaca. În joacă, ei primesc încă de pe acum lecții despre stil și felul în care se pot asorta hainele. Au învățat deja culorile și îmi place să văd cum Anisia își alege singură, de fiecare dată, culoarea. Pare că ii place să avem ținute asortate și adoră când ne îmbrăcăm asemănător. E important cum le transmitem copiilor învățăminte despre modă și stil. Chiar dacă sunt mici, în jocul lor, rămân cu simțul unei alegeri bine făcute și le va fi, cred, mai ușor să-și creeze, sper…, o ținută frumoasă în viitor. Le va veni natural
DSC_6697
Dar, pe lângă modă și stil, cel mai important este să îi ajutăm să se descopere, să-și îmbogățească și să-și dezvolte lumea interioară. Să îi învățăm să aibă încrederea în forțele proprii. Copiii se joacă și felul în care ne jucăm si comunicăm cu ei sunt cheia unei dezvoltări cât mai armonioase a lor. Indiferent de domeniu. Astăzi a fost moda și stilul.
DSC_6687
DSC_6736

Ținute – Monella

Cercei ceramică – Istoriato – The Alchemy of dreams

Foto – Iuliana Olteanu

One thought on “Monella – fustițe asortate mamă-fiică și… fiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s