Bluzat, casual sau elegant?

DSC_4328

Elegant sau casual? Este întrebarea pe care cu siguranță ți-ai pus-o de mai multe ori . Îți aduci aminte diminețile când nu erai sigură ce ținută să alegi? Te tot uitai prin dulap și nu știai la ce să te opreșți.. Parcă ți-ai fi dorit să fii mai lejeră, dar în același timp ai fi vrut să îți păstrezi o notă de elegantă. Tot căutai și căutai prin dulap și nu găseai ținuta potrivită. Fiindcă așa simțeai, fiindcă așa eșți, fiindcă uneori nici tu nu știi de ce vrei să arăți într-un anume fel.

DSC_4284

“Farmecul feminin înţelepţeşte prostul şi tâmpeşte inteligentul. -Aculin Tănase” . Cât adevăr … Suntem misterioase, imprevizile, sensibile, iar din momentul în care emoțiile ne copleșesc, cât de greu este să ne alegem ținuta potrivită, cea care ne face să ne simțim confortabile cu noi înșine, cu interiorul și exteriorul nostru, cu defectele și calitățile noastre, cu ceea ce ni se întâmplă la momentul respectiv.

Și până la urmă ce facem când întrebarea cu pricina apare? Cum ne alegem ținuta potrivită? Există? Cu siguranță! Important este să îți defineșți stilul, să alegi ceea ce te reprezintă.

DSC_4203

Unul din bradurile mele preferate, care pune accent pe confort și eleganță, este Bluzat. Modele sunt gândite și create în așa fel, încât să te poți simți relaxată și confortabilă în ele și, în același timp, să îți păstrezi alura elegantă și cochetă. Materiale folosite sunt de o calitate înaltă și foarte plăcute la atingere, e o plăcere să le porți. Mi-a fost foarte greu să îmi aleg modelul preferat, așa că m-am oprit la trei rochițe, care m-au cucerit în egală măsură. De ce? Să vă povestesc!

Rochia Midi Asimetrică cu umerii decupați m-a cucerit prin originalitatea ei. Lejeră, vaporoasă și destinsă, te face să simți că zbori atunci când o porți. Îți dă o senzație frumoasă de libertate și confort. Iar culoarea… E perfectă pentru vară!

DSC_4273

DSC_4270

E acea zi când ieși în oraș după muncă și tot cauți în dulap după rochia potrivită pentru ambele ocazii? Aici era, ai găsit-o! Rochia Roșie Cocktail e alegerea perfectă! În decursul zilei asorteaz-o cu un sacou elegant pe care îl vei “uita”la birou, pentru ca după, într-un local elegant și drăguț, te vei simți exact cum trebuie într-o astfel de ținută.

DSC_4252

DSC_4247

Astăzi te simți mai misterioasă că oricând? În acest caz Rochia Midi Florală e pentru tine. Completată cu o împletitură făînă, te va face să te simți deosebită în felul în care îți doreșți tu să fii în acea zi.

DSC_4369

DSC_4374

Aristocrată, elegantă, comoda sau misterioasă, nu contează atât de mult ținuta, cât felul în care te face să te simți. Acesta e motivul principal pentru care trebuie să ți-o alegi pe cea care ți se potrivește, cea care te definește și te completează astfel, încât șansele ca ziua ta să treacă minunat, să fie aduse la maxim.

DSC_4195

Fiecare zi contează, încearcă s-o trăiești ca și cum ar fi cea mai importantă zi din viața ta!

ȚinuteBluzat

Make-up – Makeup On My Mind

Genti – Lemnia

One thought on “Bluzat, casual sau elegant?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s