Nukka, idei asortate si sărbători in familie

DSC_4330

DSC_4303

Îmi plac sărbătorile, mai ales sărbătorile petrecute în familie. Îmi place casa care lucește la cât de curată e, mirosul de bucate de toate felurile, atmosfera de comfort și căldură sufletească, faptul că toți membrii familiei se adună la un loc și petrecem timpul împreună.

DSCF1493

Îmi plac diminețile de Paște, când ne trezim cu toții pe rând și ne așezăm la masa bogată. Așteptăm să se treseazca toată familia, ne facem un ceai, o cafea, stăm la povești , ne uităm la filme vechi, ne bucurăm de faptul că nu avem nimic de făcut . Toată agitația dinainte de sărbători dispare și totul pare atât de liniștit și armonios. Când eram mica, printre primii ne terzeam eu și tata, iar clipele până se trezeau mama și sora mea, erau doar ale noastre. Povesteam, beam ceai, râdeam. Amintirile acestor dimineți le voi avea mereu cu mine.

DSC_4221

DSC_4249

Țin la tradiții, ele definesc ceea ce suntem in momentul de față și ne ajută să nu uităm de unde venim. Îmi place de sărbători să fiu îmbrăcată frumos, să am o ținută nouă care după să poarte cu ea amintirea serbării. Anul acesta a fost al treilea Paște când am pregătit ținutele nu doar pentru mine. Îmi place să mă ocup de ținutele mele pentru sărbători, dar și mai mult îmi place să o fac pentru copii. E o lume a mini-modei atât de frumoasă, încât mă pierd de fiecare dată, înainte să înțeleg ce mi se întâmplă.

DSC_4296

Anul acesta, însă, meritul nu a fost al meu. Ce surpriză plăcută a fost să primesc frumoasele ținute Nukka pentru mine și Anisia exact înainte de Paște. Chiar dacă aș fi petrecut un weekend prin magazine, nu aveam cum să găsesc astfel de minunații și o asortare atât de fină și subtilă. Cu siguranță produse “made in Romania”, făcute în serie mică și personalizate în funcție de fiecare cumpărător, nu exista într-un mall.

DSC_4266

DSCF1481

De când mă țin minte îmi plac produsele unice, fine, de înaltă calitate. Îmi place să am piese vestimentare deosebite, făcute de designerii locali. Mă bucur atât de mult că acest domeniu e într-continuă dezvoltare și reușește să mă suprindă plăcut de fiecare dată. Mă “lovesc” de oameni calzi, frumoși, cu o dorința de a crea lucruri deosebite. Este frumos să îi încurajăm și să contribuim la o țară mai dezvoltată, mai sigură pe ea, mai bogată din toate punctele de vedere și să fim un exemplu frumos pentru generația care crește.

DSC_4240

DSC_4241

Anisia și David, chiar dacă au doar doi anișori, apreciază și înțeleg “frumosul”. Anisia e atât îndrăgostită de rochița ei “iepuraș”, incât îmi cere destul de des să o poarte și se observă încântarea ei când mă vede intr-o rochiță asemănătoare. Învățămintele primite de mică de la mama despre stil și modul de a mă aranja sunt cu mine mereu . Involuntar, fără să îmi propun, fac același lucru cu Anisia și ce mare mi-e surprinderea să observ că ea deja le are în sânge, eu decât o ghidez puțin …

DSC_4258

Ținute – Nukka, se pot achiziționa în magazinul online aici

Foto – Iuliana Olteanu

Make-up – Makeup On My Mind by Gabriela Vasilescu

5 thoughts on “Nukka, idei asortate si sărbători in familie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s