Armonica – armonie și culori în familie

DSC_1697

DSC_1727

DSC_1762

Astăzi vorbim despre brioșe! Brioșele cu ciocolată, brioșele cu fructe, brioșele cu cafea și, mai nou, brioșele pe rochițe sunt delicatese și pe gustul meu. Delicioase și apetisante, nu? Îmi asum păcatul plăcerii pentru brioșe și rochițe. Gata, am zis-o! Rochițele vesele, jucăușe și colorate, sunt cele care îți trezesc pofta de viață și dorința de a trăi armonios. Sigur mie da! Mă bucur că și eu și Anisia am avut ocazia să încercăm aceste rochițe cu adevărat vesele.

DSC_1720

Nu sunt sigură dacă “frumos” este cuvântul potrivit atunci când vine vorba despre hăinuțele create de Armonica. E mai mult de atât. Ținutele transmit bucurie și emoții pozitive. Sunt ceva altfel, diferit, ieșit din comun în cotidianul nostru, uneori prea monoton și gri. Într-o rochiță Armonica mă simt altfel, simt că am evadat din “normalul” impus, iar atunci când văd atenția oamenilor asupra designului și a aplicațiilor inedite, îmi “zâmbește inima” de bucurie.

DSC_1708

DSC_1683

Armonica”… Este un brand în care numele spune multe. Dar oare cum s-a născut Armonica și de unde a venit această idee minunată? Presupun că nu vă miră să vă zic că din dragostea și bucuria de a fi … MAMĂ. Aplicațiile de pe rochițe sunt făcute manual de Monica Savu, inspirate din desenele fiicei ei sau din discuțiile cu ea. Ce draguuț.

DSC_4462

Monica a pornit la drum cu dorința de a aduce un strop de culoare și bucurie atât copiilor, cât și adulților și cred că a reușit foarte bine. Hăinuțele sunt făcute 100% în România, iar materialele folosite sunt de o calitate foarte bună. Mă bucur mult că încep să apară haine românești atât de faine, iar pentru noi cred că e important să susținem astfel de porniri frumoase ale tinerilor designeri români.

DSC_4409

Inițial Armonica era doar despre rochițe pentru fetițe, dar după, din dorința mamelor de a se asorta cu fiicele lor, au apărut și rochițele pentru mămici. Anul acesta Monica ne-a pregătit o surpriză de care m-am bucurat enorm: bluzoane “smecheroase” unisex pentru copii. În sfârșit pot să mă asortez și cu David al meu.

DSCF1546

DSC_4436

Primii ani ai rolului de mamă nu sunt mereu că în filme, plini doar de emoții pozitive și momente fericite. Pe lângă emoțiile noi și faine, sunt și multe momente de oboseală acumulată, neliniște și stres. Din cauza asta e foarte important să fim înconjurați de oameni calzi, lucruri faine, culori vesele și muzică de calitate. Iar dacă hainele pe care le purtăm transmit emoții pozitive și ne aduc un zâmbet pe buze, e încă o mâna de ajutor psihicului nostru destul de instabil din perioada de după naștere.

DSC_4449

Viata e prea scurtă și e păcât să nu încercăm s-o umplem cu cât mai multe emoții frumoase și zâmbete atât ale noastre, cât și a celor din jur. Live the moment and wear cute clothes!

DSC_4419

DSC_4361

Ținute – Armonica

Fotografie – Iuliana Olteanu

Make-up – Cristina Vasilache

One thought on “Armonica – armonie și culori în familie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s