Reena, o legătură altfel între părinte și copil

DSC_1523

Între mama și copil există mereu o conexiune, vizibilă și deopotrivă, invizibilă de multe ori în ochii multora. E acea legătură care te ajută să depășeșți momentele dificile. Sunt acele momente în care ti se pare că nu mai există o soluție de găsit și totuși ea apare. E acea legătură care te face fericit când copiii îți sunt alături, jucăuși și luminoși. Cea care te ține trează nopțile, atunci când ei sunt bolnavi sau neliniștiți. Cea care te face fericită întru-totul, pentru că ești Mamă.

DSC_1574

Revenind la modă, cu cât cresc copiii, cu atât îmi place mai mult să mă asortez cu ei. Să îmbrăcăm veșminte asemănătoare. Și nu neapărat trebuie să fie identice, ci mai mult care se combină frumos unele cu celalalte. Lăsându-mă pe mine la o parte, observ cât de mult le place și lor să vădă că îmbracă hăinuțe asemănătoare cu cee ace îmbrac eu. Mai ales Anisiei, că doar e fetiță. Și martoră îmi este oglindă, către care fuge de fiecare dată să se admire. Același lucru îl face cu rujurile pe care vrea să le încerce. Îmi probează sutienele și îmi poartă eșarfele, iar atunci când eu le cer înapoi, spunându-i că-mi aparțîn, îmi răspunde calm, dar ferm: A MEA!

Acest “A MEA” e punctul de plecare pentru ideea de a avea fiecare ceva al lui. Vorbim acum despre aceste pandative pe șnur care m-au încântat. Este frumos că am putut alege și purta fiecare câte un pandativ, lăsându-se cu clasicul ‘fără supărare’. Și totuși, în funcție de modelul ales, fiecare a primit un mesaj individual, unul foarte discret, deosebit.

DSC_1646

Pentru David și soț am ales cruciulița, ca să îi știu mereu protejați.

O altă idee bună pentru bărbați este trifoiul cu patru frunze. Trifoiul cu patru frunze se consideră a fi un semn norocos, simbolizând succes, sănătate și realizare. Ce simbolizează frunzele? Prima: încredere, respect, faima. A două: speranța, bogăție, avere. A treia e pentru iubire și ultima e pentru sănătate și noroc. Până la urmă, de câte ori în copilăria voastră nu ați alergat pe câte vreo pajiște să gășiți acel “cu patru foi”?

DSC_1663

Pentru Anisia am ales cu inimioară, la fel și pentru mine. Simbolul dragostei, al emoțiilor și sentimentelor. Inima fiind recunoscută, dintotdeauna, în multe culturi, ca un simbol al iubirii, fericirii, compasiunii și al gingășiei. Un simbol atât de potrivit pentru mama și fiica.

DSC_1469

DSC_1616

Pe lângă frumoasele brățări asortate, Reena mi-a pregătit și o adevărată surpriză: un pandativ din aur alb cu un băiețel și o fetiță țînându-se de mâna. Și că să fie surpriză, surpriză, i-a pus și fetiței un diamantel pe rochiță, acest mic detaliu completând perfect pandativul. Din acel moment, le port pe mâna și de fiecare dată când le văd, îmi apare imaginea Anisiei și a lui David, ținându-se de mâna. E acea clipă în care îmi înflorește inima de bucurie.

DSC_1458

DSC_1601

Dacă va întrebați ce alte minunății mai poate face Reena, aveți ocazia să le descoperiți.

Reena este un brand românesc, înființat de Irina Drambarean, o tânăra cu o personalitate complexă, o minte creativă și o ambiție mai mult decât frumoasă. A pornit la drum cu dorința de a crea ceva deosebit, unic și de înalta calitate. O bijuterie care nu este influențată de trecerea timpului sau schimbările din lumea modei.

DSC_1461

Majoritatea produselor create transmit un mesaj discret, finuț și frumos. Un exemplu sunt brățările cu mesaj Morse, colierele și brățările cu constelație zodiacală, ca talisman norocos, cerceii cu forme geometrice și multe alte produse deosebite și unice.

DSC_1610

Dacă nu v-ați hotărât încă pentru un cadou de botez pentru cel/cea mic/a? Un pandativ frumos pentru mamă și copil este cadoul perfect. El va rămâne o amintire frumoasă ce transmite un mesaj plin de semnificație.

Doriți să-i pregătiți iubitei o surpriză neașteptată cu o declarație de dragoste ascunsă? În cazul acesta Reena este alegerea perfectă.

DSC_1629

Foto – Iuliana Olteanu

MakeUp – Cristina Vasilache

Locatie – Ceainaria Rendez-Vous

One thought on “Reena, o legătură altfel între părinte și copil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s