Falling in love with bags, Lemnia

DSC_1048 copy

DSC_0971

“Am cunoscut lemnul încă din copilărie, când petreceam mult timp la atelierul tatălui meu, printre stive de cherestea și miros de rumeguș și îmi imaginam cum fiecare bucată de lemn spune o poveste diferită, prin fiecare nod.”

România e plină de oameni talentați, am știut asta mereu, dar de fiecare dată când mi se reconfirmă, parcă rade inima în mine de bucurie. Printre aceștia se numără Răzvan Chelu, inventatorul frumoaselor genți Lemnia.

DSC_0914

DSC_0920

Înainte să îl cunosc pe Răzvan și minunatele-i genți, nu mi-am putut imagina că aș putea să am o geantă elegantă, deosebită, diferită de tot ce am avut până acum și să fie din … lemn. Doar atunci când am luat una în mâna, am atins-o, am analizat-o, mi-am dat seama cât de frumos poate completa o ținută. Fie elegantă, fie casual.

Lemnia are niște modele de genți de-a dreptul aparte. Ne-a fost foarte greu să ne hotărâm pe care să le alegem și până la urmă ne-am oprit la geantă plic (Geanta Lemnia 5 – Black) și Geanta Lemnia – Red.

DSC_1032

Geanta Lemnia mi-a plăcut prin designul ei, prin “simplitatea” ei distinsă și deosebită. Mă imaginez într-o ținută alcătuită din niște balerini drăguți, o cămășuța albă și o fustiță tip scolatita. Ce completează această ținută? O geantă întru totul diferită de tot ce e în jur, care suprinde prin naturalețea și finețea ei. O rochie elegantă, niște pantofi cu un toc gros și un bot rotund? Se potrivesc perfect cu o astfel de geantă!

DSC_0977

DSC_0928

Geanta Lemnia 5 a fost dragoste la prima vedere. M-am imaginat imediat la birou, având părul prins în coc, purtând un costum elegant, niște pantofi office cu toc cui și plicul. Plicul care este piesa de rezisntență. Și dacă e să ies în oraș după serviciu, nu e nicio problema. Sacoul rămâne la birou, îmi las părul pe spate și îmi iau plicul. Cu siguranță va atrage toate privirile și va accentua ținuta sofisticată.

DSC_1044

DSC_3023

Pe lângă genți, Lemnia are niste portofele faine, care sunt ceva cu totul aparte. Fiind create dintr-o piele fină, plăcută la atingere, elementul din lemn vine în completare, făcându-le unice și sofisticate. Mi-a plăcut mult și gama de culori folosită, se îmbină atât de frumos cu lemnul.

DSC_0938

DSC_0936

Îmi place să am lucruri unice, iar Lemnia a avut grijă de partea asta. Fiecare geantă creată în atelier este făcută special pentru tine. Chiar dacă e același model, două genți nu vor fi niciodată identice. Lemnul este mereu diferit și te va surprinde de fiecare dată în mod plăcut. Vrei să faci un cadou frumos, unic, care să amintească de gusturile rafinate și inedite pe care le ai? În cazul acesta Lemnia este alegerea perfectă!

DSC_0959

DSC_1014

Foto –Iuliana Olteanu

Genți – Lemnia

Make-up & Hairstyle –  MakeUp & HairStyles by Cristina

Locație – Tucano Coffee Dorobanti

Ținută Doina: Costum – Massimo Dutti, Pantofi  – Zara

Ținută Albina – Rochia – Massimo Dutti, Pantofi negri – Musette

3 thoughts on “Falling in love with bags, Lemnia

  1. Foarte faina gentile! Ma bucur cand descopar creatori autohtoni si imi doresc tare mult sa trecem hotarele cu povesti de genul asta. Bravo!
    PS: Foarte reusite pozele!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s