8 Martie și 8 idei de cadouri inedite

hand-1549399_1920

  • O ședință foto – va rămâne o amintire pentru toată viața. Iuliana , va pune la dispozitie talentul ei deosebit si va vine in intampinare cu un voucher cadou.
  • O geanta sau un portofel din… lemn – la așa ceva sigur nu se așteaptă, în schimb ce încântată va fi când va vedea cadoul. Lemnia are niște modele deosebite și inedite, potrivite atât pentru ocazii speciale cât și pentru ceva mai relaxante. De departe poate fi cel mai original cadoul pe care l-a primit vreodată.
  • O escapada romantica in doi la munte – Recomandarea si dragostea mea este Satul Peștera, cu oprirea la pensiunea – Casa Ema. Oameni calzi, mâncare ca la bunica acasă si o priveliște cum nu ai mai văzut, la niște prețuri foarte accesibile.
  • Un curs de gătit – O să creadă că o trimiteți la cratiță? Chair NU! CulinaryOn s-au gândit din timp la asta și au facut ca experiența să fie una extraordinară și de neuitat.
  • Fotografia ei pe lemn – Sigur va fi surprinsă. O idee genială și o amintire foarte făină, pentru toată viața.
  • O invitație într-un escape room – Aveți nevoie de senzații tari? Doriți să vă reconectati și să lucrați în echipă? În cazul acesta, o experiență într-un escape room e cadoul perfect. Mystery Rooms Escape, Lockedin și Trapped pot fi o alegere potrivită.

Sursa Foto – Pixabay

2 thoughts on “8 Martie și 8 idei de cadouri inedite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s