10 Lucruri despre mine pe care nu vi le-am spus pana acum

Săptămâna trecută am primit o provocare de la Cristina, care trebuie să recunosc că mi-a plăcut mult. Cu ajutorul ei mi-am dat seama, că deși am scris regulat, de ceva timp nu am mai scris despre mine. Am vorbit despre cadouri, copii, ținute, dar cumva am reușit să sar peste mine. Așa că mă folosesc cu drag de această ocazie și va povestesc câteva lucruri despre mine, pe care cu cu siguranta nu le știați, cel puțin o parte din ele.

  1. Am făcut școală de pictură doi ani – Îmi plăcea mult să pictez, am și acum o parte din desenele făcute în acea perioada
  2. M-am mutat în România când aveam 15 ani– Am venit la liceu, singură, fără părinți și nu prea vorbeam română.
  3. Am fost în Japonia într-o școală de vara și am locuit în 2 familii de japonezi – toată călătoria a durat 5 săptămâni, dintre care 2 săptămâni am călătorit cu un grup internațional și am descoperit Japonia și altele 3 am învățat cultură și obiceiurile țării prin prisma celor două familii de japonezi
  4. Știu (de fapt știam) puțînă japoneză – Am dat  Japanese Language Proficiency Test (Nihongo Nouryoku Shiken), cel mai prestigios examen de atestare a cunoștințelor de limba japoneză și l-am trecut pentru nivelul 4 ( primul)
  5. Am aflat că sunt însărcina la 2 luni și jumate – E o poveste lungă care trebuie neapărat să v-o zic…
  6. Autorul meu preferat e Dostoievski – Îmi plac toate cărțile lui, preferatele fiind Adolescentul și Însemnări din Subterană
  7. Am făcut dansuri de mică – sportive, populare și când m-am mutat în România m-am oprit. În anul doi de facultate m-am înscris la salsa și de atunci e o mare pasiune. Am dansat inclusiv pe scenă cu o trupa de bachata timp de un an.
  8. Am câștigat concursul de Miss la facultate – am participat din întâmplare, am mers cu o colegă de grupa să o susțîn să participle și până la urmă am participat la preselecție
  9. Îmi place să fac drumeții și sunt îndrăgostită de munte – am început de când l-am cunoscut pe soțul meu, cred că de fapt așa a reușit să mă cucerească.
  10. M-am întâlnit de două ori cu ursul în pădure – Aproape că am dat nas în nas ambele dați. Prima oară l-am ocolit noi pe el, a două oară a fugit el de noi. Important este că din ambele întâmplări toota lumea s-a ales decât cu o “mică” sperietură.

Aici am terminat cu dezvăluirile, cel putin in acest articol, si predau provocarea Rusandei, inventoaria frumoaselor genți Bookletta . Sunt foarte curioasă ce ne va pregăti, are un talent aparte la scris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s