KoModa, cum sa devii eleganta si … komoda?

DSC_2558

Cu cât descopăr lumea designului românesc, cu atât îmi pare mai rău că nu am început să o fac mai devreme. Este o lume frumoasă, plină de oameni calzi și deosebiți, creativi și colorați , aproape pictați în lăuntrul lor. După o discuție cu ei, te simți mai bogat sufletește și mai echilibrat într-u totul cumva.

DSC_2600

Întâlnirea mea cu Petronela, protagonista principala a brandului KoModa, se încadrează perfect la “o astfel de întâlnire”, fără că să stau pe gânduri. Încă de la începutul discuției observi că este o persoană caldă și zâmbitoare. Petronela este creatoarea modelelor de rochii și fuste de care eu și sora mea, Doina, ne-am îndrăgostit instant. Designul lor a reușit să mă cucerească – elegante și distinse, dar în același timp, cochete și jucăușe.

DSC_2588

DSC_2576

Pe lângă modelele deosebite, am observat și am apreciat faptul că brandul KoModa folosește materialele de înalta calitate și, șiii… care nu se sifonează. Da, nu se șifonează! Ajunsă acasă fericită, cu rochiile îndesate în pungi, normal că primul lucru pe care l-am făcut a fost să le mai probez o dată. Mare mi-a fost surpinderea când am văzut că nu sunt șifonate deloc. Nu am o problema cu călcatul, dar atunci când pot avea o haină care nu se șifonează, sunt foarte bucuroasă.

DSC_2521

Vine primăvara, și după cum observ, chiar mai devreme decât ne așteptam. Eu mă bucur de fiecare anotimp în parte și îmi place să cred că un anotimp nou cu siguranță îmi pregătește o surpriză plăcută. Iar pentru surprize trebuie să fim pregătiți din toate puntele de vedere, nu-i așa?

DSC_2507

Ai alessă fii elegantă și șarmantă? Să lași în urmă ta o doză de mister? Atunci primul model de rochie e pentru ține. Designul ei e frumos, dar în același timp nu e încărcat, lucru care te face să te simți liberă și ușoară, că o pasăre în zbor. Mi-au plăcut mult culorile folosite de KoModa pentru acest design de rochie. Un verde smarald, un gri cu buline elegant și violetul atrăgător îți fură atenția pe loc.

DSC_2557

Preferi un stil mai nonconformist? Vrei să îți păstrezi alura de feminitate, dar nu pe cea clasică? În acest caz  a două rochie este alegerea perfectă. Un model care niciodată nu va fi demodat. Când mă uit la el, ba mă duce cu gândul la anii 60, ba la perioada actuală, ba la viitor.

DSC_2619

DSC_2744

DSC_2691-2

DSC_2779

“Fashions fade, style is eternal” este și va fi unul din citatele mele preferate. Nu moda e cea care îți dictează ce se poartă într-o anumită perioada de timp, ci stilul propriu, care te face să te simți bine cu ține însuți. Încrederea în tine, bucuria de a trăi, oamenii frumoși și energia pozitivă din jurul tău sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le ai cu ține mereu. Ținuta frumos și bine aleasă nu sunt decât o completare, importantă, dar nu esențială. Sunt de părere că un lucru creat cu drag și pasiune poartă cu el o energie frumoasă. Bucură-te de viață și poartă lucruri distinse făcute de oameni frumoși!

Tinute – KoModa

Make-up – Irina Nita

Fotografie – Iuliana Olteanu

DSC_2661

DSC_2688

One thought on “KoModa, cum sa devii eleganta si … komoda?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s