Idei de cadouri de Sfântul Valentin și Dragobete pentru el, pentru ea, pentru voi!

Ce poate fi mai romantic decât o sărbătoare a iubirii? Fie o sărbătorești pe 14 februarie, fie pe 24, nu contează, în schimb contează emoțiile, bucuria și bineînțeles, surprizele frumoase, ce rămân în memoria ta după.

desktop-background-3091214_1920

Adesea însă, atunci când vine momentul să alegem cadoul pentru jumătatea noastră, apar prea multe necunoscute care pot să ne umbrească bucuria momentului. Recunosc, eu sunt un mare fan al surprizelor, mai ales a celor pregătite de mine persoanei dragi. Ador să “pierd” ore gândind și regandind momentul, cadoul potrivit și alte detalii frumoase. Și dacă tot am atât de multă experiență în domeniu, de ce să nu o împart cu voi?

heart-3085515_1920

Mi-am făcut timp și am cercetat piață. Am rămas plăcut surprinsă de cadourile deosebite ce se pot pregăti pentru o astfel de ocazie, așa că am făcut cu drag o lista pentru voi.

Pentru ea:

O bijuterie cu mesaj –  Rămâne o amintire frumoasă care mereu îi va va aduce aminte de momentul romantic. Iar dacă bijuteria va fi personalizată, asta va face cadoul și mai special. Printre brandurile mele preferate sunt designerii români:

Reena Fine Jewerly

Minionette 

Iulia Stașcu

O geantă sau un portofel deosebit – Eu aș fi încântată de o astfel de surpriză oricând, nu doar de sf. Valentin.

Duccessa

Luvers

Lemnia

Deluxe Fondue – “Când vine vorba de ciocolată, parcă te transformi într-un francez care și-a însușit artă dulcegariilor în fabricile celor mai renumite ciocolaterii din lume.” Eu aș rămâne încântată maxim să primesc un astfel de cadou.

Lenjerie – Un set de lenjerie frumoasa, la fel ca si bijuteriile, niciodata nu exista sa ai prea multe.

Nalu

Cutia Sinestezii Inabox a pregătit o supriză frumoasă și un cadou deosebit pentru o iubitoare de culori, de arome, de texturi

Ceainic de ciocolata – Îmi și imaginez, o seară romantică plină de lumânări, șampanie și fructe, completată cu un adevărat răsfăț pentru suflet și … papilele gustative.

Un Parfum deosebit – Un brand de parfumerie artizanală de lux, Luviane, cu produse create exclusiv din ingrediente naturale de către artizan parfumierul Iulia-Victoria Neagoe.

 

Pentru amândoi:

Perne pictate manual de Sigapova Elena – Un mesaj plin de dragoste, deosbit și de lungă durata. Lucru care m-a surprins, pernele se pot spală la mașină de spălat până la 40 grade 🙂

Cutiuta Armonie – Penru  cei indragostiti unul de altul si de … carti, Inabox a pregatit: Două cești din ceramică, cartea „111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română” & set două casuțe din lemn suporturi pentru cărți.


Tabloul razuibil 100 de filme  
– Pentru că ea vrea dramă, iar el acțiune.

Ședință foto în doi cu Iuliana Olteanu – Că tot vremea e extraordinară, de ce să nu rămâi cu niște amintiri deosebite?

Semn de carte magnetic Happy End –  Catbox are chiar au multe lucruri deosebite, merită să le încerci 🙂

semn_de_carte_magnetic_happy_end1

Harta razuibila a aventurilor – 280 de experiențe aventuroase. Cadoul perfect pentru cei ce adoră să călătorească sau pentru cei ce sunt la începutul drumului de călător.

O cană Romantică – Cum să nu adori cafeaua dintr-o astfel de cană? Îți aduce minim un zâmbet pe buze în plus pe zi. Îmi plac mult modelele celor de la Catbox

O surpriză dulce – Nu există sărbătoare fără ceva dulce și deosebit. Meșterii Manole au niște creații rafinate din ciocolată belgiană, produse de patiserie tradițională franțuzească și cofeturi.

Sir lumini foto clips + poze cu voi doi – Un cadou deosebit care va rămâne o amintire foarte frumoasă.

Cutiuta Amintiri – Este despre casă, acasă, apartenență. Pentru cele mai frumoase amintiri de care vrem să ne aducem mereu aminte cu drag de la Inabox.

Fotografii pe lemn – O idee genială și o amintire foarte făină.

Doua inimi plutitoare –  Chiar dacă în februarie vor fi folosite “mai puțin”, e un cadou long term. Cred că ar veni foarte bine la pachet cu harta razuibila.

2-hearts-pool-float-03.950x670-adaptivePentru el:

Papion din lemn cu model gravat de la Patore –  Pentru un domn elegant, misterios și șarmant

Perie de barba – Dacă jumătatea are barbă, acest cadou sigur e pentru el.

Proiector video pentru telefon – cum poate să nu îl impresioneze?

Cana Constelatiilor – Îi place să admire stelele? Oferă-i posibilitatea să o facă zilnic, nu doar noaptea. Primești o cană extraordinar de frumoasă, împachetată cu grijă ce îți dezvăluie secretul în momentele oportune.

Un breloc cu mesaj haios – Cu siguranță va aprecia ideea.

Brat Flexy – Suport smartphone/tablet. Ce bărbat poate să nu se bucure de așa ceva?

Suportul panoramic time-lapse – Pentru a avea cât mai multe amintiri frumoase împreună.

Retro boxa portabila Veho M6 Retro – Pentru un adevart Domn. Îmi și imaginez cum e să asculți niște melodii retro într-o atmosferă deosebită, ca de sf. Valentin.

Ce părere ai? Ai de unde alege? A rămas doar să îl ei pe cel potrivit și să creezi o atmosferă demnă!

heart-3106457_1920

Sursa Foto – Pixabay

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s