Anca si Silvia Negulescu, eleganta si atitudine

Pasiunea si talentul sunt cheia creativitatii. Folosind-o, putem deschide cutia imaginatiei si crea acele tinute deosebite si frumoase la care visam mereu. Urmariti aceste doua surori care au harul pentru a crea ceva deosebit si  rezultatul va v-a arata ca in acest domeniu exista mereu loc pentru surprize. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa le cunosc pe Anca si Silvia Negulescu, designerii romani care au creat si au pus pe picioare un brand care reprezinta o mandrie in lumea modei si a designului in Romania.

rochii negre7

rochii negre10

 • De ce design? De unde vine aceasta frumoasa pasiune?

Pentru ca ne-am nascut cu un simt estetic nativ care s-a manifestat de la o varsta      frageda si pe care l-am simtit efectiv ca pe o chemare.

 • Care a fost momentul cand ati hotarat ca vreti sa porniti pe un drum creativ impreuna?

In anul in care am lucrat la diplomele de licenta (Silvia) si masterat (Anca), am realizat ca directiile noastre creative erau diferite si in acelasi timp similare, astfel incat unindu-se aveau potentialul de a elabora un rezultat ultra particular care defineste si in prezent brandul A & S Negulescu.

 • Care a fost relatia dintre voi doua in copilarie?

Dragoste la prima vedere care a crescut odata cu noi, evoluand intr-o compatibilitate desavarsita si o prietenie nemarginita.

rochii negre4rochii negre3

 • Vorbiti-mi despre formarea voastra in moda. Cat de importanta a fost scoala pentru voi? Unde simtiti ca ati invatat mai mult si cat de mult influenteaza  domeniul?

Scoala, facultatea si master in ambele cazuri. Sigur ca a fost importanta ca punct de plecare, sa spunem ca a constituit temelia cunostintelor noastre in ale domeniului. Directia creativa a brandului s-a maturizat prin o continua documentare si cercetare, practica acerba in atelier si da, participarea la festivaluri autohtone si targuri internationale si nu in ultimul rand, relationarea cu, clientela showroom-ului.

 • Credeti in mentori? Au fost, de-a lungul timpului, persoane care sa va influenteze semnificativ parcursul?

Da, au fost colaborari care ne-au influentat parcursul, atat intr-o maniera pozitiva si nu numai, insa indiferent de oamenii pe care i-am intalnit,, tot in acelasi punct ne-am fi aflat astazi. Credem ca in functie de caz, designerii pot fi proprii lor mentori si credem ca aici ne incadram si noi. Probabil ca el exista (mentorul de care intrebai), insa nu l-am intalnit inca.

 • De ce ati ales sa va lansati initial pe plan international si dupa in tara?

In prima faza, ne-am lansat pe plan national – in Bucuresti datorita oportunitatilor care faciliteaza o dezvoltare in timp real fata de provincie unde lucrurile se desfasoara mai lent. A urmat lansarea si pe plan international, prin participarea la saloanele expozitionale “Who’s Next”si “Tranoi” in Paris, iar mai tarziu in Dubai, unde colaborarile se desfasoara pe baza de comanda si vanzari directe in urma colectiilor expuse. 

rochii negre5rochii negre6

 • Care este sursa voastra principal de inspiratie?

Sursele de inspiratie au fost nenumarate, mereu pudrate de o directie feminina si sexy, dar usor monahala si austera, condimentata de accente glam. Insa, adevaratul izvor creativ se afla in interiorul nostru. 

 • Va amintiti care a fost primul vostru succes in moda? 

La deschiderea magazinului Cocor din Bucuresti, in cadrul “Galeriei Designerilor Romani”, unde ne-am clasat in top 3 cei mai bine vanduti designeri la doar 2 zile de la inaugurare. 

 • Daca ar fi sa o luati de la capat in viata, ce nu ati mai face?

Pe plan personal nu am schimba nimic. Pe plan profesional probabil ca am reconsidera anumite investitii facute in urma unei lipse de experienta fireasca intr-o lume atat de colorata.

rochii negre2

 • Ce cred ingerii vostri pazitori despre voi?

Ingerul nostru pazitor (despre care stim, pentru ca sigur mai sunt si altii J), este unul si acelasi, este vorba de tatal nostru, care crede in noi si ne vegheaza mereu.

 • Care credeti ca este ingredientul esential al unei vieti implinite?

Anca: iubirea.

 Silvia: iubirea.

rochii negre8

Rochii – A &S Negulescu

Cizme – Zara

Poze – Iuliana Olteanu

Make-up – Irina Nita

Hairstyle – Berceanu Livia

 

One thought on “Anca si Silvia Negulescu, eleganta si atitudine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s