Fall in love with bags, Luvers

DSC_2446

DSC_2476

“Stilul este un mod de a spune cine ești fără să trebuiască să vorbești”. – Rachel Zoe

De Georgiana mi-a plăcut de la prima întâlnire. O fire finuță, simpatică și cu un aer slav misterios. Niciodată nu m-aș fi gândit, că ea, cu mâinile ei delicate, “construiește” fiecare geantă în parte, bucățică cu bucățică, până ajunge la această formă finală deosebită. După ce am intrat în vorba, entuziasmul ei pentru tot ce face, a dat ultima lovitură de grație. Mi-am dat seama imediat că aceste genți arată așa, nu din întâmplare, ci pentru că pasiunea ei le-a modelat.

DSC_2492

DSC_2482

Este din ce în ce mai greu să surprinzi în ziua de azi. Trăim într-o perioada când totul se mișcă cu o viteză extraordinar de mare, iar lumea designului nu reprezintă o excepție. Nu am apucat să ne bucurăm de un lucru, când deja a apărut altceva pe piață, mai bun și mai performant. Deși avem la dispoziție mult mai multe bunuri și comodități, în comparație cu strămoșîi noștrii, trăim cu impresia că mereu ne lipsește ceva. Și totuși, ea ne surprinde.

DSC_2471

Stând de vorbă cu Georgiana, inventatoarea și protagonista genților Luvers, mi-am dat imediat seama că acesta este un aspect căruia îi acordă foarte multă atenție și grijă. Scopul ei este să creeze genți frumoase, unice și rezistente, de care să te poți bucura o perioadă îndelungată. Ele vor completa perfect o ținută, indiferent de tendințele modei.

DSC_2468

Pentru ea, Luvers, e pasiunea care ia formă și te transformă:

  • Fiecare geantă să fie lucrată manual
  • Unele modele de genți să fie create într-un singur exemplar, sau maxim câteva. Acest lucru îi da brandului un aspect unic
  • Pielea să fie de cea mai bună calitate și aleasă cu mare grijă
  • Interiorul gențîi să fie făcut dintr-o piele întoarsă extraordinar de fină cu o culoare deosebită

DSC_2497DSC_2529

Eu personal sunt încântată de geantă pe care o am. E elegantă, deosebită, are un aer vintage și în același timp modern. Ținuta pe care o completează îi definește stilul. Rucsacul e genial. Pe lângă designul frumos, îmi încape laptopu în el și în același timp îl pot purta la o ținută elegantă. Nu credeam că voi avea un rucsac elegant de birou, dar uite că se poate.

DSC_2530

DSC_2536

Lumea designului în România la momentul actual e într-o continuă creștere, iar Luvers reprezintă o parte atât de frumoasă din ea. Atunci când întâlnești oameni pasionați de ceea ce fac, te inspiră și te motivează să creezi si tu la rândul tău lucrui deosebite.

Genti – Luvers

Fotografie – Iuliana Olteanu

Make-up – Irina Nita

DSC_2503

One thought on “Fall in love with bags, Luvers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s