Idei “sexy” pentru o toamna “atragatoare”

IMG_2172

Fara sa priviti, care este prima imagine care va apare in minte cand cineva in apropiere exclama “Vai, ce femeie atragatoare!”? Este destul de probabil ca atunci cand intoarceti privirea, sperati sa vedeti o femeie purtand ceva scurt, mulat si poate, un decolteu care sa franga privirile oricarui trecator, nu? Exagerez sau discriminez cumva genul acesta de tinuta?  Nicidecum, poate doar un pic pentru efect! E doar imaginea care ne este “prezentata” de societatea din ziua de azi prin mijloacele mass-media si diferitele cercuri in care ne invartim.

IMG_2143IMG_2156

Totusi, directia in care ne indreptam e cea buna. Ati observat ca in ultimii ani am inceput sa ne indepartam de acest tipar putin cate putin si asta nu face decat sa ma bucure enorm. Nu ma intelegeti gresit, din posturile mele se vede clar ca-mi plac mult si fustele scurte, si rochiile mulate, dar ce nu-mi place e vulgaritatea ce-ar putea fi data de modul cum le imbracam sau cum le asortam. Tine de noi, sa definim clar modelul atragator si sa-l excludem pe cel vulgar. E o linie foarte fina intre aceste doua concepte si e important sa ne dam seama unde anume se afla.

IMG_2145IMG_2164 copy

Atragatoare?! Credeti ca o tinuta constituita dintr-o pereche de pantaloni largi si un pulover poate include femeia care o imbraca in aceasta categorie?  Cu siguranta… DA!! Consider ca deseori, o tinuta acoperita, lasa loc imaginatiei pentru a da frau liber acelui joc din jurul misterului. Mintea privitorului e intotdeauna cu un pas inaintea realitatii.

IMG_2222

Incerc sa-mi amintesc cand am purtat acest gen de pantaloni si daca nu ma insel a fost undeva… cred ca era..  prin clasa a 8-a!!! Dupa cum v-am mai povestit, pasiunea vestimentatiei frumoase dainuieste inca din vremurile mele timpurii. Inca de atunci, era important ca tinutele pe care le purtam sa aiba ceva “putin diferit”  fata de ce vedeam in jurul meu. Tin minte si un costum frumos, dintr-o pereche de  pantaloni largi, cu talie inalta si un sacou scurt cu un guler frumos. Pacat ca fotografia nu ne era atat la indemana precum ne este acum si memoria fotografica a fiecaruia nu poate fi impartita vizual cu ceilalti.  Ar fi fost interesanta aceasta comparatie fotografica.

IMG_2205

Timpurile s-au schimbat, modelul acesta de pantaloni a disparut din peisaj, dar de aproximativ doi ani, a reaparut!  Am tot vazut diferite modele, dar pana acum nu am reusit sa gasesc acel “putin diferit” care ma reprezinta.  Asta pana cand i-am vazut pe acestia de la Massimo. M-am indragostit iremediabil… de ambele perechi!

IMG_2209

Si daca e sa vorbim despre acest “putin diferit”, vorbim despre o croiala deosebita prin care se scoata in evidenta, nu haina, ci femeia care, imbracand-o, e si mai deosebita. Si poate fi orice obiect vestimentar, poate elegant, poate simplu, dar cu o simplitate frumoasa, completa. Croiala si felul cum le combinam sunt importante. Un exemplu bun sunt pantalonii maro cu acea “talie-corset”. Felul cum se aseaza pe talie redau nota perfecta a intregului outfit. Atentie, sunt limited edition si se gasesc doar online.

IMG_2252

Daca e sa-i privim pe cei albi, observam talia inalta si designul ei deosebit. Modelul pantalonilor, la fel ca si culoarea, e mai pretentios, ceea ce ii face si mai deosebiti. Nu vi se pare ca acest top de matase ii da tinutei un rafinament aparte, iar puloverul larg o completeaza perfect? Asa cred si eu si m-am simtit incredibil de bine imbracandu-le! Incercati!

IMG_2209

Poze – Tatiana Volontir

Make-up – Alexandra Frigescu

Hairstyle – Berceanu Livia

 

 

One thought on “Idei “sexy” pentru o toamna “atragatoare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s